Over Mambo Beach

Mambo Beach is het langste en swingendste strand van het eiland. Hier vindt u de beroemde en zeer populaire strandtent Mambo Beach, waar u zeker eens een cocktail moet gaan drinken! U kunt hier ook lekker eten of film kijken (!) met uw voeten in het zand. Een fijne stek voor zonnige en zorgeloze dagen!

Mambo Beach is een prachtig aangelegd zandstrand, dat zeer gewaardeerd wordt door de bezoekers van Curaçao. Het strand bestaat uit goudgeel zand en is omgeven door een mooi natuurlandschap. Het strand is ook geschikt voor kinderen.
Type strand: zand
Soort zeebodem: zand
Overige informatie zeebodem: geleidelijk aflopend

Faciliteiten
Faciliteiten: ligbedden, restaurant, kleedruimtes, douches, bar, snackbar en toiletten

Restaurant
In Mambo Beach zijn verschillende mogelijkheden om na een strand of culturele dag iets te eten, zo is er onder andere de Hemingway, de Cabana’s, Wet & Wild en Aloha. Mambo Beach beschikt over een grote variëteit aan restaurants, met onder andere de lokale, Indiaanse of internationale keuken. Verder zijn er ook bars, terrasjes en fastfood restaurants in de omgeving te vinden.

Uitgaan en activiteiten
Wanneer u in Mambo Beach verblijft, kunt u het bekende Seaquarium bezoeken. Het Seaquarium is misschien wel een van de populairste attractie op het eiland. Hier kunt u zich de hele dag onderdompelen in de mooie onderwaterwereld en is er de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen. Als u meer geïnteresseerd bent in cultuur, breng dan een bezoek aan één van de vele musea en historische bezienswaardigheden op het eiland.

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: -6 (from 20 votes)
Over Mambo Beach, 6.0 out of 10 based on 3 ratings