Restaurants

Op Mambo Beach kun je heerlijk dineren. Het restaurant is direct aan het strand gelegen met een prachtig uitzicht over de zee. Elke dag heeft het restaurant een ander thema. Hieronder een overzicht van de verschillende thema’s:

Op alle maandagen en woensdagen is het A la Carte. Geniet op een relaxe manier van al het heerlijks dat het menu te bieden heeft. Het menu varieert van Vlees en Vis.

Elke dinsdag is het filmavond bij Mambo Beach. Op een strandbedje kun je dan heerlijk naar een film kijken, helemaal gratis. Er wordt wel aangeraden om vroeg te komen omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn. Tijdens de film op het strand kun je genieten van een heerlijk drankje en speciaal voor deze avond wordt er elke week een andere “Filmhap” geserveerd.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het “fishmarket”. Dit houdt in dat er een visbuffet is. Je hebt de keuze uit vele soorten (lokale) verse vis zoals dradu, gamba’s, red snapper, barracuda of haai. Deze kun je zelf uitkiezen bij het buffet en per gram kan afrekenen. Je bepaald dus zelf hoeveel je eet en wat je wil, vervolgens wordt deze vis direct klaargemaakt. Verser kan niet! Dus ben je een vis liefhebber dan zijn deze avonden zeker aan te raden. Op zaterdag is er naast de FishMarket ook een grote open-luch discotheek. Lekker zwingen en relaxen tot in de vroege uurtjes.

Zondag is het BBQ time op Mambo Beach. Van 5 tot 6 uur is het happy hour en later op de avond wordt de bbq aangestoken en kun je kiezen uit heerlijke stukken vlees of vis. ‘s avonds treden er vaak ook bands op.

VN:F [1.9.8_1114]
Rating: +3 (from 11 votes)